Flowers
Flowers Flowers

Vegetarisk/vegansk meny

Mezes

Tzatziki/Vegansk tzatziki

Ricottafyllda peperoncini/Picklade padrones med silverlök

Oliver

Bröd

Olivolja


Förrätter

Grekisk sallad med tomater, lök, gurka och oregano toppad med bakad grekisk fetaost

Friterad halloumi på en bädd av maché, toppad med ett kapris- och pumpafrökrisp, tomatmarmelad samt citron- och dillpärlor

Fava med karamelliserad lök och kapris

Varmrätter

Örtgratinerad portabello med saganaki, toppad med gremolata och rostade kikärtor

Serveras med en krämig ostpolenta samt grönkålssallad med semitorkade tomater, solrosfrön, karamelliserad kvitten, granatäpple och rotfruktschips

Efterrätt

Nöt- och kolapaj i filodeg med vaniljglass/Frukt- och bärpaj i filodeg med mangosorbet och oat fraiche med vanilj

Med reservation för ändring.

Flowers
Flowers Flowers