Flowers
Flowers Flowers

Does your mother know?

Och andra vanliga frågor – Klicka på rutan för svar.

Vilka biljettkategorier finns?

Ordinarie biljett 1640 kr/person
Inkluderar show, fyrarätters medelhavsinspirerad meny, en liten välkomstouzo (alkoholfria alternativ finns), fri garderob och efterfest med DJ. Dryck ingår ej i biljettpriset.

Nikos Partypaket 2190 kr/person
Inkluderar allt som ingår i ordinarie biljett och dessutom separat entré. Bordsplacering i händelsernas centrum på tavernan. Vid ankomst tas ni emot av våra reseledare och serveras en festlig välkomstdrink i Nikos Lounge, kanske väntar även en liten överraskning här.

Kombinationsbiljett Mamma Mia! The Party + ABBA-museet
Båda biljettkategorier ovan går att köpa som en kombinationsbiljett som även inkluderar entré till ABBA The Museum. Museet kan besökas dagen innan, samma dag eller dagen efter partyt.

Ordinarie biljett + Entré ABBA The Museum 1790 kr
Nikos Partypaket + Entré ABBA The Museum 2340 kr

Vid biljettköp på ticketmaster.se är det möjligt att köpa till en avbeställningsförsäkring.

Vi är en större grupp, hur bokar vi?

Om ni är en grupp på 16 personer eller fler vänligen kontakta ticket@mammamiatheparty.se så hjälper vi dig.

Vi har bokat biljetter vid olika tillfällen, hur gör vi för att få sitta ihop?

Skicka era bokningsnummer senast en vecka före besöket till ticket@mammamiatheparty.se så ska vi göra vårt bästa för att era sällskap blir placerade intill varandra.

När ska jag vara på plats?

På din biljett hittar du information om rekommenderad ankomsttid till partyt.

Hur länge håller partyt på?

Drygt fyra timmar, men om du sjunger, dansar och har kul… ja, då kan partyt fortsätta på plats ännu längre.

Vad finns att äta?

Härliga meze följt av smakfulla fisk- och kötträtter som avslutas med en läcker dessert. Ta en titt på menyn.

Meddela restaurangen på food@mammamiatheparty.se om du är i behov av specialkost, senast en vecka före ditt besök. Tänk på att ange bokningsnummer, datum för besök samt namn det är bokat i.

Samtliga platser på Nikos taverna inkluderar meny. Menyn ingår i biljettpriset.

Vad finns att dricka?

Till maten finns ett brett sortiment av drycker så som vin, öl, drinkar och alkoholfria alternativ. Dryck ingår inte i biljettpriset utan beställs och betalas på plats.

Hur får vi sitta?

Alla platser är onumrerade och bordsplaceringen sker i bokningsnummersordning i respektive biljettkategori. Bordsplaceringen är klar vid ankomst. Handlingen utspelar sig runt om i hela lokalen, så det finns ingen fast scen.

Är ni två eller flera sällskap/bokningsnummer i samma biljettkategori som vill sitta samlat behöver ni anmäla det till ticket@mammamiatheparty.se senast en vecka före ert besök.

Är ni ett större sällskap kan ni behöva placeras vid två eller flera bord, men självklart intill varandra. På tavernan kan ni bli bordsplacerade tillsammans med andra sällskap.

Finns garderob?

Självklart, utan kostnad förstås! Vi ser gärna att ni hänger in era ytterkläder pga brandsäkerhetsskäl.

Vilket språk talas?

På Mamma Mia! The Party framför ABBAs låtar på originalspråket engelska. Dialogen är på svenska.

Vilken åldersgräns gäller?

Du måste vara minst 13 år på våra ordinarie partyn pga. Folkhälsomyndighetens rekommendation kring ljudnivåer och alla under 18 år måste vara i målsmans sällskap. Tyvärr kan vi inte göra några undantag. Ålder kan på uppmaning behöva styrkas med en id-handling såsom pass, id-kort eller personbevis.

Håll utkik efter våra familjefester där vi har en nedre åldersgräns på 8 år. På dessa partyn är ljudnivån anpassad.

Finns det möjlighet att köpa merchandise?

Merchandise finns att köpa i vår souvenirshop inne på tavernan. Det finns även möjlighet att lägga till vissa merchandiseartiklar redan vid biljettköpet. Dina förbeställda varor hittar du på din bordsplats vid ankomst till partyt.

Får jag fotografera inne på tavernan?

Det går bra att ta foton med mobilen, utan blixt naturligtvis. Vi tillåter tyvärr inte någon professionell kamerautrustning.

Dela gärna dina bilder medan du är på partyt och se till att tagga våra Facebook- och Instagramsidor @MammaMiaTheParty eller tagga #MammaMiaTheParty.

Hur tar jag mig till Tyrol?

Tyrol är en del av Gröna Lund. Tyrol har en egen entré till vänster om Gröna Lunds huvudentré, adressen är Lilla allmänna gränd 2, 115 21 Stockholm.

Läs mer om hur man kan ta sig till Tyrol.

Är partyt funktionsanpassat?

Tänk på att du behöver köpa en rullstolsbiljett så att Tyrol kan förbereda ett lämpligt bord på nedre plan. Ledsagare behöver också köpa biljett men betalar bara för maten.

För bokning av rullstolsplats i ordinarie biljettkategori, kontakta Ticketmasters tillgänglighetslinje på 0776 70 77 77. För övriga frågor kontakta oss på ticket@mammamiatheparty.se.

Jag har köpt en biljett som inkluderar besök på ABBA The Museum, hur funkar det?

Museet kan besökas dagen innan, samma dag eller dagen efter partyt. Valfri entrétid under ordinarie öppettider. Besök ABBA The Museums hemsida för öppettider.

Vilka hotellpaket rekommenderar ni?

Vi rekommenderar Nöjesresor.se för paket av boende och biljetter till partyt.

Några andra frågor?

Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på ticket@mammamiatheparty.se.

Flowers
Flowers Flowers