Vegetarisk/vegansk meny
Meze
Tzatziki/Vegansk tzatziki
Ricottafyllda peperoncini/Picklade padrones med silverlök
Oliver
Bröd
Olivolja
Förrätter
Grekisk sallad med tomater, lök, gurka och oregano toppad med bakad grekisk fetaost
Friterad halloumi på en bädd av maché, toppad med ett kapris- och pumpafrökrisp, tomatmarmelad samt citron- och dillpärlor
Fava med karamelliserad lök och kapris
Varmrätter
Örtgratinerad portabello med saganaki, toppad med gremolata och rostade kikärtor
Serveras med en krämig ostpolenta samt grönkålssallad med semitorkade tomater, solrosfrön, karamelliserad kvitten, granatäpple och rotfruktschips
Efterrätt
Nöt- och kolapaj i filodeg med vaniljglass/Frukt- och bärpaj i filodeg med mangosorbet och oat fraiche med vanilj
Med reservation för ändring.