Show Göteborg

Kliv in genom dörrarna med dina vänner och ni har hamnat mitt på ett grekiskt torg på ön Skopelos. Här får ni njuta av en grekisk medelhavsmeny, ABBAs låtar och en uppslukande helkväll som överträffar det mesta! Nu kan du boka årets festligaste helkväll ända fram till 16 december!

Läs mer om vår show här Mamma Mia! The Party.

Rondo

Rondo är en del av Liseberg, Göteborg. Rondo har en egen entré till vänster om Lisebergs Huvudentré och adressen är Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg.

Transport

Spårvagn 5 stannar alldeles utanför Rondo på hållplats Liseberg. Du kan också en spårvagn eller buss till Korsvägen, därifrån är det ca 250 meter till Rondo. Reseplanerare och information hittar du på www.vasttrafik.se.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i Focushuset mitt emot Rondo. För mer information besök Göteborgs Stads Parkerings AB. Det finns 1 parkeringsplats för rörelsehindrarde alldeles utanför Rondo.

Funktionsanpassat

Besökare med förbeställd rullstolsplats placeras i salongen i restaurangen. Tänk på att du behöver köpa en rullstolsbiljett så att Rondo kan förbereda ett lämpligt bord på bottenplan. Eventuell ledsagare behöver också köpa biljett men betalar bara för maten.

För bokning av rullstolsplats, ring Lisebergs bokning & kundservice på 031-400 100.

Rekommenderade hotell och paket

Vi rekommenderar:

GOTHIA TOWERS, klicka r för att läsa mer.
LISEBERGS HOTELL, klicka här för att läsa mer.
NÖJESRESOR.SE, klicka här för att läsa mer.
NORDIC CHOICE HOTELS, klicka här för att läsa mer.

Kontakt turistinformation

För mer information om Göteborg och vad som finns att göra, se Göteborg & Co:s hemsida eller besök Turistbyrån på Kungsportsplatsen eller i Nordstan.

View on google maps