Fira Nyårsafton på tavernan
Här väntar en fantastisk nyårskväll som du sent kommer glömma. Du bjuds på sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut. Opa!
Biljettinformation
Nyår på Nikos taverna inkluderar:
Ett glas champagne som serveras vid ankomst, en välkomstouzo, fri garderob, show, festlig nyårsinspirerad medelhavsmeny, gemensamt firande av tolvslaget och efterfest med DJ. Åldersgräns 18 år (13 år i målsmans sällskap).
Dörrarna öppnar kl. 19:30, det går bra att anlända senast kl. 20.15.
Vi firar gemensamt in det nya året vid tolvslaget och sedan fortsätter festen för de som vill fram till kl. 02:00.
Vill du förbeställa dryck till tolvslaget? Ta ett titt på dryckesmenyn och beställ här.
Nyårsmenyn
Slå dig ned i en stämningsfull miljö och njut av en utsökt medelhavsinspirerad nyårsmeny.
Kontakta oss senast en vecka innan besöket på food@mammamiatheparty.se för anmälan av vegetarisk/vegansk meny eller övrig specialkost. Tänk på att ange bokningsnummer, datum och tid för besök samt namn det är bokat i.
Meze:
På bordet när ni anländer
Tzatziki
Färska mammutoliver
Ricottafyllda röda peperoncini
Fava med karamelliserad lök och kapris
Grekiskt lantbröd
Första serveringen:
Grekisk sallad med tomater, lök, oliver, gurka och oregano, toppad med grekisk fetostkräm och basilikaolja
Smörbakad hummerstjärt med forellrom, citronpärlor med citronmajonnäs och dillolja (krisp med panko, örter och brynt smör)
Vegetariskt alternativ:
Grekisk sallad med tomater, lök, gurka och oregano, toppad med bakad grekisk fetaost
Friterad halloumi på en bädd av maché, toppad med ett kapris- och pumpafrökrisp, tomatmarmelad samt citron- och dillpärlor
Andra serveringen:
Souvlakikryddad svensk karré på grillspett med grillad citron
Svensk kyckling med pecorinokräm
Helstekt oxfile med tryfferad rödvinssås
Dressad grönkålssallad med semitorkade tomater, solrosfrön, rostad getost, karamelliserad kvitten och granatäpple
Rostad potatis med vitlök och oregano
Vegetariskt alternativ:
Örtgratinerad portabellosvamp med saganaki, toppad med gremolata och rostade kikärtor
Serveras med en krämig ostpolenta samt grönkålssallad med semitorkade tomater, solrosfrön, karamelliserad kvitten, granatäpple och rotfruktschips
Efterrätt:
Citronposset med rårörda hallon, melisskrasse och marängflarn (guldglitter)
Med reservation för ändring.

