Flowers
Flowers Flowers

Does your mother know?

Och andra vanliga frågor – Klicka på rutan för svar.

Vad kostar en biljett?

Ordinarie biljett
Kostar 1520 kr/person* och inkluderar show, fyrarätters medelhavsmeny, en liten välkomstouzo (alkoholfria alternativ finns), fri garderob och efterfest. Dryck ingår ej i biljettpriset. Evenemangsförsäkring i samarbete med mySafety försäkringar kan köpas som ett tillägg vid biljettköpet.

Nikos Partypaket
Kostar 1995 kr/person. Inkluderar allt som en ordinarie biljett innehåller samt egen entré, välkomstdrink, meet & greet med Nikos familjemedlemmar som bjuder på härliga överraskningar åt er. Evenemangsförsäkring i samarbete med mySafety försäkringar kan köpas som ett tillägg vid biljettköpet.

Hur gör jag en gruppbokning?

Om ni är en grupp på 16 personer eller fler, skicka oss ett e-mail eller ring oss på 031-400 100 så hjälper vi dig.

När ska jag vara på plats?

På din bekräftelse hittar du information om rekommenderad ankomsttid till partyt. Några dagar innan ditt besök kommer även ett välkomstmail med mer information.

Hur länge håller partyt på?

Drygt fyra timmar, men om du sjunger, dansar och har kul… ja, då kan partyt fortsätta på plats ännu längre.

Vad finns att äta?

Härliga meze följt av smakfulla fisk– och kötträtter som avslutas av med en läcker dessert. Här hittar ni vår meny.

Meddela oss via e-mail om du är i behov av specialkost, senast en vecka före ditt besök. Tänk på att ange bokningsnummer, datum för besök samt namn det är bokat i.

Samtliga platser på Nikos taverna inkluderar meny. Menyn ingår i biljettpriset.

Vad finns att dricka?

Vin, öl och drinkar. Vi har ett brett sortiment av drycker som passar menyn. Dryck ingår inte i biljettpriset utan beställs och betalas på plats.

Hur får vi sitta?

Bord reserveras i den ordning biljettbokningen görs. Om några vänner har bokat biljetter separat och vill sitta med er, skicka oss ett e-mail minst en vecka i förväg och uppge de bokningsnummer ni vill koppla samman. Är ni ett större sällskap kommer ni att placeras vid två eller flera bord, men självklart intill varandra.

På tavernan kan ni bli bordsplacerade med andra sällskap.

Finns det garderob?

Självklart, utan kostnad förstås! Vi ser gärna att ni hänger in era ytterkläder pga brandsäkerhetsskäl.

Ta med väska?

Med anledning av Polismyndighetens beslut om totalt väskförbud vid större evenemang den 1 november 2023, läs gärna pressmeddelandet här.

Rondo och Liseberg omfattas i dagsläget inte av väskförbudet, men vi ber gäster att undvika att ta med väskor, påsar eller dylikt. Ev. medhavda väskor kan komma att kontrolleras på plats.

Skulle läget förändras och Rondo bedöms omfattas av förbudet kommer information om detta att kommuniceras så snabbt som möjligt.

Genom att hjälpas åt skapar vi tillsammans trygga och trevliga upplevelser för både gäster och personal. Tack för visad hänsyn och samarbete!

Vilket språk talas?

All dialog sker på svenska. Låtarna framförs på sitt originalspråk engelska.

Vilken åldersgräns gäller?

Du måste vara minst 13 år på våra ordinarie partyn pga Folkhälsomyndighetens rekommendation kring ljudnivåer och alla under 18 år måste vara i målsmans sällskap. Tyvärr kan vi inte göra några undantag. Ålder kan på uppmaning behöva styrkas med en id-handling såsom pass, id-kort eller personbevis.

Håll utkik efter våra familjefester där vi har en nedre åldersgräns på 8 år. På dessa partyn är ljudnivån anpassad.

Finns det merchandise att köpa?

Merchandise finns att köpa i vår souvenirshop inne på tavernan. Det finns även möjlighet att lägga till vissa merchandiseartiklar redan vid biljettköpet. Dina förbeställda varor hittar du på din bordsplats vid ankomst till partyt.

Var ligger Rondo?

Rondo är en del av Liseberg, Göteborg. Rondo har en egen entré till vänster om Lisebergs huvudentré, adressen är Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg.

Läs mer om hur man kan ta sig till Rondo.

Är det funktionsanpassat?

Besökare med förbeställd rullstolsplats placeras i salongen i restaurangen. Tänk på att du behöver köpa en rullstolsbiljett så att Rondo kan förbereda ett lämpligt bord på nedre plan. Eventuell ledsagare behöver också köpa biljett men betalar bara för maten.

För bokning av rullstolsplats, ring Lisebergs bokning & kundservice på 031-400 100.

Övriga frågor?

Har du övriga frågor, vänligen kontakta oss på mammamiatheparty@liseberg.se.

Flowers
Flowers Flowers